Long Weekend – 始まりは、雨。

I was going to cook, but it was already 10pm.
ここ最近しっかり料理してなかったから、今日こそはやるぞ!って気合い入っていたのに気が付いたら10時・・・

ichiban
I ended up cooking ICHIBAN! lol
結局、サッポロ一番にお世話になることにしたの(笑)
ichiban2
Topped with egg, bok-choy, and seaweed.
チンゲン菜と、卵と、海苔をトッピングした。
ichiban3
Add rice vinegar to the soup before you finish. It’s so good.
食べ終わる前のお楽しみは、米酢をちょっと入れて、味の違いを楽しむこと☆
mac ramen
Macaroni ramen. Asian version of mac cheese? haha. I tried tonkotsu flavour and it was so-so.
出前一丁のマカロニラーメン?こんなのも売っていたので買ってみた。とんこつ味を食べてみたけど、味はイマイチ。

I will cook something better tomorrow!
明日はしっかり料理します。

I love shopping ramen at Sunrise Market although I sometimes treat myself with fresh ramen noodle from Konbiniya.
ちなみにインスタントラーメンはサンライズマーケットで買うのが好き。たまにふんぱつしてコンビニ屋とかで生ラーメンも買ったりする。

Advertisements